RETKEILY

Lepoa aisteille, happea keholle, uusia makuja suulle


Luonnon aarteet ovat silmiemme edessä. Meiltä voi lähteä patikoimaan Kurjenrahkan kansallispuiston monia reittejä joko muutamaksi tunniksi tai Vajosuon vaelluksen kahdeksi päiväksi. Autamme mielellämme opastuksessa. Ryhmille on tarjolla paketteja sekä ruokailua. Meiltä saat mukaan tarvittaessa myös alueen virallisen reittikartan. Päärakennuksen kulmalta löytyy myös retkeilijöiden käyttöön juomavesipiste. 


Ohjattu retkipäivä


 Tapahtuma on tietoista läsnäolon harjoitusta Kurjenrahkan kansallispuistossa. Siinä kiinnitytään kaikilla aisteilla kauniiseen luontoon ja tehdään erilaisia mukavia harjoituksia ohjaajan avustamana kuten havaintoharjoitteita, helppoa joogaharjoitusta ja samalla kuullaan tarinaa luonnon tarjoamista ihmeistä ja kansamme arvokasta perinnekulttuuria.  Tarkoituksena on karkottaa kiireen ja stressin tunne,  saada apuvälineitä omaan hyvinvointiin sekä uudenlaisia näkökulmia omaan elämään. Kesto 2 tuntia


Tapahtuma järjestetään min. 4 hengelle. Toivolan Kievarissa voidaan tarjoilla retken päätteksi maittava ateria. 

Hinta 39 eur /hlö

Talvinen lumikenkäretki


Tutustutaan lumikenkäilyyn ja sen tekniikkaan. Talvisessa luonnossa reittivalintaa ei määrittele polut eikä ladut vaan päästään kävelemään suoraan suoalueelle. Pidämme matkalla tauon nauttien pienen makean ja kuumaa juotavaa! Parin tunnin reippailun jälkeen kokoonnumme syömään Toivolan Kievariin lounasta kahviin kera. 
Hinta 49 eur / hlö

Minimiosallistujamäärä 6 henkeä


Omatoimiretki kansallispuistoon


Luonnosta nauttimisen jälkeen voit tulla meille yöpymään, syömään ja saunomaan.


Vinkki!! Jätä auto pukkipalolle. Kävele vaellusreittiä 18 km, jonka jälkeen yövy meillä. Seuraavana päivänä jaksaa taas jatkaa hyvin levättynä parikymmentä kilometriä eteenpäin Pukkipalolle. Matkan varrella laavuja ja nuotiopaikkoja. Voimme tuoda sinne eväätkin!