SAUNA

Saunaton talo ja akaton huusholli varmimmin ympäri menee


Vanhoissa sananlaskuissa piilee meille suomalaisille tärkeitä perinteitä ja uskomuksia, joita voi ylpeydellä tarjota myös ulkomaalaisille.


Saunatonttumme Bertta takaa puulämmitteisessä saunassamme sopivan lämpimät löylyt. Bertta on asunut saunassamme jo 1940-luvulta lähtien. Saunan lisäksi käytössä on myös takkatupa.  Saunassa on mukava seurustella, katsella loimuavaa tulta sekä kuunnella kiukaalle heitettyä sihisevää vettä. Saunan jälkeen voi uskalikot pulahtaa kylmävesialtaaseen.


Polttarisauna, morsiussauna,

taikasauna,

hoitosauna

kavereiden saunailta


Polttarisaunassa ja takkatuvassa voitte saunoa ja viettää aikaa pitkälle iltaan. Ihan vain keskenänne. Käytössä myös ulkotilat sekä pikku-kievari 

Tilavuokra 180 euroa 


Morsiussaunassa puolestaan illan kuningatar saa olla pääosassa saunan lauteilla. Perinteisiin kuuluu loitsut, taiat, yrtit, kepposet sekä morsiamen pesu päästä varpaisiin. 

Saunaemännän ohjelmapaketti tilavuokran lisäksi 90 euroa. Voimme tarjota teille myös ruuat. Polttaripaja


Polttariporukalle varattavassa polttaripajassa valmistetaan hemmottelutuotteita mukaan viemisiksi koko porukalle. Voitte tehdä esimerkiksi kasvovoidetta ja -seerumia, heleyttävää kasvonaamiota, vatkattua vartalovoita, käsi- tai jalkavoiteita ja huulibalsameita. Luonnonkosmetiikan tehoaineet, kuten erilaiset kasviöljyt, yrtit ja eteeriset öljyt valitaan pajassa jokaisen ihotyypin ja ihon sen hetkisten tarpeiden mukaan. Hinta 38 eur/hlö +saunatilat ja muut lisäpalvelut toiveiden mukaan
Minimi osallistujamäärä: 5 hlöä


Saunailta


Mikäs sen mukavampaa kuin kaveriporukalla ottaa kunnon löylyt, pulahtaa kylmäaltaaseen. Päälle suolaista pikkupurtavaa ja ehkä joku kiva juoma. Tuupaan mahtuu 8 henkeä. Hinta 150 eur. 


              Hoitosauna

Mukava erilainen ilta kavereiden tai kumppanin kanssa!

Ensin joogataan kevyesti saunassa raajat vetreiksi. Sen jälkeen on välipalan aika. Seuraavaksi pääsette turve/yrttijalkakylpyyn saunaan ja sen jälkeen niska-hartiahierontaan yrttinyyteillä. Lopuksi yhteistä keskinäistä aikaa saunan lauteilla. 

Hinta 190 eur (max 4 henkeä)Yhteystiedot

Toivolan Kievari

Kukartintie 46

21340 Tortinmäki, Rusko

Puh. 044 295 5639

info@toivolankievari.com