SAUNA

Saunaton talo ja akaton huusholli varmimmin ympäri menee


Vanhoissa sananlaskuissa piilee meille suomalaisille tärkeitä perinteitä ja uskomuksia, joita voi ylpeydellä tarjota myös ulkomaalaisille.


Saunatonttumme Bertta takaa puulämmitteisessä saunassamme sopivan lämpimät löylyt. Bertta on asunut saunassamme jo 1940-luvulta lähtien. Saunan lisäksi käytössä on myös takkatupa.  Saunassa on mukava seurustella, katsella loimuavaa tulta sekä kuunnella kiukaalle heitettyä sihisevää vettä. Saunan jälkeen voi uskalikot pulahtaa kylmävesialtaaseen.


Polttarisauna, morsiussauna,

taikasauna,

kavereiden saunailta


Polttarisaunassa ja takkatuvassa voitte saunoa ja viettää aikaa vaikka koko yön.  Kysy polttaripakettiamme, niin ei tarvitse turhaan pähkäillä!


Morsiussaunassa puolestaan illan kuningatar saa olla pääosassa saunan lauteilla. Perinteisiin kuuluu loitsut, taiat, yrtit, kepposet sekä morsiamen pesu päästä varpaisiin. Emäntä voi antaa omia ehdotuksiaan ja morsiussaunasta saa oikein mukavan ohjelmapaketin.


Polttaripaja


Polttariporukalle varattavassa polttaripajassa valmistetaan hemmottelutuotteita mukaan viemisiksi koko porukalle. Voitte tehdä esimerkiksi kasvovoidetta ja -seerumia, heleyttävää kasvonaamiota, vatkattua vartalovoita, käsi- tai jalkavoiteita ja huulibalsameita. Luonnonkosmetiikan tehoaineet, kuten erilaiset kasviöljyt, yrtit ja eteeriset öljyt valitaan pajassa jokaisen ihotyypin ja ihon sen hetkisten tarpeiden mukaan. Hinta 38 eur/hlö +saunatilat ja muut lisäpalvelut toiveiden mukaan
Minimi osallistujamäärä: 5 hlöä


Saunailta


Mikäs sen mukavampaa kuin kaveriporukalla ottaa kunnon löylyt, pulahtaa kylmäaltaaseen. Päälle suolaista pikkupurtavaa ja ehkä joku kiva juoma.

Kysy pakettitarjous!

Yhteystiedot

Toivolan Kievari

Kukartintie 46

21340 Tortinmäki, Rusko

Puh. 044 295 5639

info@toivolankievari.com